VIZOS į KINIJĄ Lietuvos Respublikos piliečiams

Dokumentai ir duomenys, reikalingi Kinijos vizai gauti:

Nuo 2018 m. liepos 24 d. pasikeitė Kinijos vizų gavimo tvarka, todėl rekomenduojame vizos gavimu rūpintis bent prieš 2-3 savaites iki išvykimo.

Daugiau informacijos teiraukitės vizucentras.lt biure!

  • Galiojantis Lietuvos Respublikos pasas (asmens tapatybės kortelė netinka). Pasas turi galioti mažiausiai 6 mėnesius po vizos galiojimo pabaigos;
  • 1x spalvota nuotrauka baltame fone (išmatavimai 3,5×4,5 cm), ne senesnė nei 6 mėnesių;
  • Lėktuvo bilietų rezervacijos kopija (buvimo dienų skaičius Kinijoje ribojamas skrydžio bilietų datomis);
  • Viešbučio rezervacijos kopija (turi matytis kiekvieno iš keliaujančių vardas ir pavardė);
  • Draudimas (galite įsigyti vizucentras.lt biure)
  • Anketiniai duomenys (adresas, kontaktinio telefono numeris, darbovietė, užimamos pareigos ir t.t.).