Vizos į Baltarusiją Lietuvos Respublikos piliečiams

Dokumentai ir duomenys, reikalingi Baltarusijos vizos įforminimui:

  • Galiojantis LR pasas (asmens tapatybės kortelė netinka). Pasas turi galioti mažiausiai 3 mėn. po vizos galiojimo pabaigos. Pase turi būti likę ne mažiau nei 2 tušti puslapiai;
  • 1 spalvota nuotrauka baltame fone (išmatavimai 3,5×4,5 cm), daryta ne seniau  kaip 6 mėn. Veidas turi užimti 70-80 proc. nuotraukos ploto;
  • Medicininių išlaidų draudimas 10,000 EUR sumai (galite įsigyti mūsų biure). Bankų ar kreditinių kortelių draudimo sertifikatų konsulatas nepriima;
  • Anketiniai duomenys (asmens adresas, kontaktinio telefono numeris, darbovietė, užimamos pareigos, ankstesnė pavardė (jeigu keitė, pvz. mergautinė), sutuoktinio duomenys (gimimo data ir vieta, ankstesnė pavardė).
Vizų į Baltarusiją tipai Forminimo terminas 
5 darbo dienos  Sekančiai darbo dienai
Kaina, EUR Kaina, EUR
Vienkartinė privati viza į Baltarusiją iki 30 d. 2 37 64
Vienkartinė tarnybinė viza į Baltarusiją iki 30 d. 3 37 64
Vienkartinė turistinė viza į Baltarusiją iki 7 d. 1 42   69
Dvikartinė privati viza į Baltarusiją iki 30 d. 2 47 84
Dvikartinė tarnybinė viza į Baltarusiją iki 30 d. 3 47 84
Daugkartinė privati viza į Baltarusiją iki 30 d. 2 75 135
Daugkartinė tarnybinė viza į Baltarusiją iki 30 d. 3 75 135
Daugkartinė privati viza į Baltarusiją 12 mėn. 4 77 139
Daugkartinė tarnybinė viza į Baltarusiją 12 mėn. 5 77 139
Vienkartinė tranzitinė viza į Baltarusiją 19 30
Dvikartinė tranzitinė viza į Baltarusiją 25 44
Daugkartinė tranzitinė viza į Baltarusiją 47 82
Vaikams iki 14 metų amžiaus vizos į Baltarusiją (visų tipų vizos) 6 10 10 (tikslinti)
Turistinis leidimas vyktį į Gardino sritį (galioja iki 5 dienų) 12
Pastabos:
1 – Reikia pateikti apmokėtą(!) viešbučio rezervaciją.
2 – Reikia pateikti Baltarusijos piliečio, pas kurį vyksite, duomenis (vardas ir pavardė, tel. nr., adresas) ir paso kopiją (jei vyksite pirmą kartą ar buvote seniai).
3 – Reikia pateikti BY įmonės, į kurią vyksite, duomenis ir BY įmonės iškvietimą (kopija) – info tikslinti vizucentras.lt biure.
4 – Reikia pateikti dokumentus, įrodančius giminystės ryšį (atitinkamus gimimo liudijimus ir kt.) – info tikslinti vizucentras.lt biure.
5 – Reikia pateikti būtinus dokumentus: BY įmonės, į kurią vykstama, duomenis; iškvietimą iš kviečiančios BY įmonės (originalas); Bendradarbiavimo sutartį (rusų k.) su ant kiekvieno lapo vienos iš įmonių antspaudu; pažyma iš jūsų darbovietės Lietuvoje (rusų kalba) ant firminio blanko (originalas); pažyma iš SODROS už 1 metus iki šiandien (originalas). Dėl tikslesnės info teirautis vizucentras.lt biure.
6 – Reikia pateikti gimimo liudijimą (originalą) ir abiejų tėvų pasų kopijas.